:::WELCOME TO HELANG MERAH OFFiCiAL WEBSiTE:::
Chapter 5
~~Yeaahhh!!!!..........finaLLy i got this oppurtunity to Complete the Final Chapter of  HELANG MERAH [the Journey of us in Foundation ].........

helang Merah

Detik 12.00pm tangGaL 14 Mei 2010 mnandakan tamatnya prjlanan kami sebagai plajar Foundation di Universiti Teknologi Petronas,,tatkala selesainya paper yg trakhir iaitu 'Chemistry II'......."Kami Sayang Cecilia,Dr Chndra & Mr Zakaria Man!"...yeaaa..........waktu nya telah tiba untuk kami brcuti panjang stelah 12 bulan mmerah keringat yg tidak prnah dan tidak akan prnah kering dlam diri kami.....cuti sem yg  hnya sminggu sbLum ini,kini akan diganti dengan cuti sem yg berminggu-minggu....yeaaa!!........oleh itu,teman2 Helang Merah ,gunakan lah masa yg trluang ini dngan sbaik Mungkin ya.....yg slaMa ni hnya mggunakan Lesen agung tu,,apelagi,agungkanlah lsen korang tu ya......jgan asyik duk mkan tidur,mkan tidur je......kang naik cuti,,besaq gedaban plak bdan tuh!....hOhO.......

Wlaubgaimanapun,,segala mmori yg trindah bak bunga di taman kayangan tu,kita smpanlah sbgai knangan....yg pergi jangan dikenang,yg akan dtg jgan trlalu dihrapkan.....eh,ap lak komey mncarut ni......hah.,ape-apepun,,Segala prsengketaan mhupun prasangka tu,buanglah jauh2 biarpun smpai ke negara China sekalipun.......MAsih pnjang prjalanan kita di Bumi tronOh ini......Tronoh,Namamu Terindah!....yeaa!!!......hahaha........walau brpa skalipun result yg kita akan dpat nnti,Smuanya trpulang kepada yang Maha Esa,setelah kita brsusah pyah,menjemur keringat,mencelik mata,mmbakar Lilin shingga awal pagi utk mncpai kjayaan yg kita impikan trsebut......Testosterone mhuPun TestaRosa Helang Merah mstiLah Brsatu padu 1 Malaysia yeahhh! utk kjayaan yg lBih gmilang  pada masa hadapan..........

Akhir kata dari pengarang,....Selamat brcuti wahai sahabat-sahabatku!..........Wasalam.......

Helang Merah

2 comments:

farina said...

kau lupa dr anita la weh! sampai hati!

Ayub Khalid said...

haha.....aku xpenah msuk klas dia.....xtau la....

Post a Comment